miercuri, 5 martie 2014

Reducere de pret Telefon Mobil Samsung Galaxy Young

Reducere de pret Telefon Mobil Samsung Galaxy Young






                           399.00  ron






                                 






Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S5360 Hello Kitty, 832 MHz, Android 2.3.5, TFT capacitive touchscreen 3.0", 2MP, 160MB (Roz)

Scurta descriere

 




Bun venit la noua experienţă în stilul Smart
Galaxy Young S5360

• Puternic şi compact
• O experienţă bogată în stilul Smart
• Inteligent, dar uşor de utilizat
• Coloraţi-vă viaţa în stilul Smart

Începeţi-vă noua viaţă în stilul Smart cu telefonul GALAXY Y pentru utilizatori tineri, dinamici, în permanentă mişcare, ce doresc să menţină legătura şi să rămână conectaţi. Beneficiaţi de toate dotările suplimentare ale unui smartphone cu sistem de operare Android cu aplicaţii interesante, descărcări mai rapide, conectivitate Wi-Fi, totul cu ajutorul unei interfeţe mai intuitive, mai seducătoare. Accesarea aplicaţiilor online şi a internetului mobil nu au fost niciodată mai simple pentru noua generaţie în permanentă mişcare. Smartphone-ul plin de stil oferă o mulţime de funcţii pentru acest model, incluzând un ecran mare de 3” şi o tastatură tip QWERTY mai mare şi totuşi compactă. Bun venit la o experienţă mai inteligentă, mai bună.


Puternic şi compact

Performanţa puternică se întâlneşte cu designul plin de stil, compact, din telefonul GALAXY Y. Procesorul puternic, vitezele de descărcare mai mari de 7,2 Mbps conferă deja acestui telefon statutul de câştigător. Adăugaţi atractivul factor de formă compact şi ecranul de 3” pentru o vizualizare cuprinzătoare a clipurilor video şi pentru jocuri şi sunteţi deja în top.



O experienţă bogată în stilul Smart
Cel mai recent sistem de operare Android oferă o experienţă de utilizator mai uşoară, potenţată de uluitoarele servicii Google Mobile care servesc drept interfaţă pentru aplicaţiile online, cu opţiuni din viaţa reală pentru alegerea divertismentului, a modului de petrecere a timpului liber şi a stilul de viaţă. Social Hub integrează textele, mesajele, e-mailurile şi actualizările SNS într-un singur feed cronologic care poate fi accesat în orice moment. Aplicaţiile Samsung gratuite (de asemenea, şi cu plată) sunt nepreţuite şi uşor de utilizat, făcându-vă viaţa mai uşoară şi mai amuzantă.


Inteligent, dar uşor de utilizat

Bucuraţi-vă de interfaţa vizuală captivantă TouchWiz UI, îmbunătăţită şi mai plină de culoare. Puteţi personaliza complet ecranul de pornire, deoarece ştiţi cel mai bine care funcţii, aplicaţii şi conţinut sunt cele mai importante pentru dvs. Funcţia zoom cu atingere multiplă este ideală pentru navigarea pe Internet, pentru a mări paginile web şi pentru a surprinde fiecare detaliu. De asemenea, puteţi să căutaţi în aplicaţii şi în lista de contacte, prin intermediul textului sau al vocii, pentru a găsi ce doriţi sau pe cine doriţi.


Coloraţi-vă viaţa în stilul Smart
Diversele opţiuni de culoare se adaptează diferitelor dvs. necesităţi. Asortaţi culoarea cu dispoziţia sau cu locaţia dvs. de astăzi şi exprimaţi-vă cu Samsung GALAXY Y.
* Opţiunile de culoare pot fi diferi în funcţie de distribuitorii locali.


WiFi şi Tethering
Simţiţi-vă superconectaţi atât cu cablu, cât şi fără, disponibile pentru GALAXY Y. Nu este nicio problemă să intraţi pe Internet cu conexiunea Wi-Fi (b/g/n) pentru conexiuni mai stabile şi mai sigure, astfel încât să fiţi gata să trimiteţi şi să vă accesaţi conturile online în orice moment. Aplicaţia de tethering permite, de asemenea, conectarea la Internet a tabletei sau laptopului dvs. prin intermediul telefonului mobil.

Find my mobile
Fiţi sigur că deţineţi în permanenţă controlul deplin al telefonului GALAXY Y, chiar dacă nu îl aveţi la dvs. Aplicaţia preinstalată Find My Mobile vă oferă acces complet la funcţiile de bază, astfel încât puteţi detecta telefonul dacă nu este pus la locul lui, s-a pierdut sau este furat, puteţi să blocaţi toate mesajele, să trimiteţi o alertare în cazul în care cardul SIM este schimbat şi chiar să ştergeţi în întregime toate datele din telefon, dacă este necesar.


Introducere rapidă a textului cu SWYPE

Introducerea textului este mai amuzantă şi mai simplă pe o tastatură virtuală QWERTY mare cu tehnologia SWYPE, prin care trasaţi literele, la propriu, printr-o singură mişcare continuă.

Mufă pentru căşti de 3.5 mm
Când doriţi să ascultaţi muzică, trebuie doar să conectaţi căştile la Samsung GALAXY Y. Mufa pentru căşti de 3,5 mm se potriveşte căştilor obişnuite şi difuzoarelor portabile.


Camera de 2 MP
Faceţi o fotografie cu camera foto de 2 MP şi distribuiţi-o imediat prin SNS.
▲ SUS
Detalii tehnice
ModelModelGalaxy Y S5360
ReteaRetea 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Retea 3GHSDPA 900 / 2100
DisplayTipTFT
Numar culori256K
Dimensiune (pixeli)240 x 320 pixels, 3.0"
SoneriiMP3Da
VibratiiDa
MemorieAgendaDa
Istoric apeluriDa
Memorie Flash160MB
Card / TipDa / microSD (pana la maxim 32GB)
ProcesorProcesor832 MHz processor
Transmisie dateGPRSDa
EDGEDa
3GDa
Wi-FiWi-Fi 802.11b/g/n
BluetoothDa
USBmicro USB
FacilitatiSistem de operareAndroid
Versiune OS2.3.5 (Gingerbread)
MesagerieSMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
BrowserWAP 2.0/xHTML, HTML
JocuriDa
SpecialeA-GPS support
Java MIDP 2.1
SNS integration
MP4/WMV/H.264 player
MP3/WAV/eAAC+ player
Organizer
Image/video editor
Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa integration
Quickoffice document viewer
Voice memo/commands
Predictive text input (Swype)
Foto/VideoCameraDa
Senzor (MP)2
Rezolutie (pixeli)1600 x 1200
VideoDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) (mm)104 x 58 x 11.5
Greutate (grame)97.5
CuloareRoz
FormaBar
Dual SIMNu
BaterieTipBaterie standard Li-Ion
Capacitate1200 mAh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu