miercuri, 18 decembrie 2013

Tableta Lenovo Yoga

Tableta Lenovo Yoga


Tableta Lenovo Yoga B6000, Procesor MT8389 Quad Core 1.2GHz, HD IPS 8", 1GB RAM, 16GB Flash, 5 MP, 3G, WI-FI, Android (Argintie) 

                                                                          Doar 1.349,00  Ron     

Frecventa procesor (MHz):1200
Capacitate memorie:1024 MB                                              
Memorie Flash:16 GB
Diagonala:8"
Rezolutie maxima:1280 x 800
TouchScreen:Multi-touch
Bluetooth:Da                                                        
3G:Da
Sistem operare:Android     


Design multimodal inovator.
Designul deschizător de drumuri al tabletei Yoga include cilindrul bateriei și suportul kickstand de pe latura dispozitivului, ceea ce deplasează centrul de greutate și permite moduri multiple de utilizare: Mod în mână, înclinat și pe suport (Hold, Tilt și Stand). În modul Hold greutatea dispozitivului este situată în palmă și nu în dreptul degetelor, ceea ce il face mai comod pentru citit sau navigat. Când așezați tableta în modul înclinat aveți un unghi de privire perfect pentru tastare sau jocuri. Deschideți suportul kickstand și așezați tableta vertical în modul Stand pentru a urmări confortabil materiale video, a asculta muzică sau pentru videochat.
Durată impresionantă a bateriei

Tableta Yoga continuă să funcționeze un timp îndelungat cu bateria sa cu o autonomie ce depășește orice așteptări. Bateria ține până la 18 ore astfel că puteți folosi tableta toată ziua – și o parte din noapte – fără reîncărcare. Secretul: Spațiul unic, cilindric, lateral oferă mai mult loc pentru baterii – și un timp mai îndelungat între încărcări.

      Imagine excepțională cu un unghi larg de vizualizare  
Ecranul HD (1280 x 800) al tabletei Yoga oferă o imagine HD uimitoare – de care vă puteți bucura, împreună cu prietenii, la un unghi de vizualizare larg, de 178°, datorită tehnologiei IPS (in plane switching – comutare coplanară) a afișajului.

 Design elegant

Designul inovator al tabletei Yoga nu numai că optimizează experiența utilizării tabletei, ci și arată extraordinar.
Dispozitivul se subțiază până la numai 3 mm la margine, o carcasă neagră inscripționată cu laser previne zgârieturile și oferă o priză confortabilă, iar elementele decorative cromate completează designul.
    Optiuni de conectivitate excepționale
  
Funcțiile Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n și GPS integrate vă mențin conectați. Mai mult, puteți rămâne conectați
oriunde ați merge, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămâna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu