vineri, 13 decembrie 2013

Telefon Mobil Samsung E2222 Duos

Telefon Mobil Samsung E2222 Duos





                   Pret   189.86   ron





                                         







Rămâneţi conectat oriunde aţi fi! Chat222 de la Samsung este dotat cu DUOS, astfel încât utilizatorii pot accesa două cartele SIM pentru apelare mai comodă, economii mai bune şi cu o acoperire mai bună a reţelei. Este dotat cu toate instrumentele sociale de care aveţi nevoie pentru a vă conecta cu prietenii, cum ar fi Facebook, Twitter, Push IM şi e-mail! Socializaţi când sunteţi în mişcare şi vă distraţi cu muzica preferată sau cu jocurile pe care le puteţi descărca de la Samsung Apps!

onector DUOS
Bucuraţi-vă de conectivitate dublă cu DUOS! Chat222 de la Samsung are acces la două cartele SIM în acelaşi timp, astfel încât puteţi separa uşor viaţa dvs. personală de cea profesională. De asemenea, când călătoriţi vă puteţi bucura de tarife de roaming mai avantajoase şi de o acoperire mai bună a reţelei. DUOS vă oferă toate avantajele a două telefoane mobile într-unul singur! 
Socializare
A socializa mereu nu înseamnă a fi mereu pe recepţie! Chat222 de la Samsung vă permite să păstraţi legătura cu prietenii, cu familia şi cu partenerii de afaceri prin metodele populare de reţele sociale, programe de mesagerie instant şi prin e-mail, cu ajutorul telefonului mobil, în timp ce vă călătoriţi. Conturile de e-mail pot fi uşor configurate, astfel încât puteţi verifica e-mailurile urgente fără PC!


Distracţie
Întotdeauna pregătit să vă distreze, Chat222 de la Samsung are opţiuni de distracţie pentru pauzele de lucru, pentru momentele când călătoriţi, în weekenduri sau în restul timpului liber. Ascultaţi melodiile preferate fără să aveţi nevoie de un player de muzică separat! Acest telefon mobil are o mufă de 3,5 mm pentru căşti, astfel încât puteţi utiliza căştile preferate fără adaptor! Cu Samsung Apps puteţi descărca o multitudine de aplicaţii de divertisment, de la jocuri la aplicaţii de stil de viaţă, pentru a vă petrece timpul liber!
ModelModelE2222
ReteaRetea 2G (SIM 1)GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 1
Retea 2G (SIM 2)GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 2
DisplayTipTFT
Numar culori256K
Dimensiune (pixeli)220 x 176 pixels, 2.2"
SoneriiMP3Da
VibratiiDa
MemorieAgendaDa
Istoric apeluri30 primite, 30 formate si 30 pierdute
Memorie Flash45MB
Card / TipDa / microSD (pana la maxim 16GB)
Transmisie dateGPRSDa
EDGEDa
BluetoothDa
FacilitatiMesagerieSMS, MMS, Email, Instant Messaging
BrowserWAP 2.0/xHTML, HTML
JocuriDa
Foto/VideoCameraDa
Senzor (MP)0.3
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) (mm)109,5 x 61,3 x 11,85 mm
Greutate (grame)90
CuloareNegru
FormaBar
Dual SIMDa
Tastatura QWERTYDa
BaterieTipBaterie standard Li-Ion
Capacitate1000 mAh


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu