miercuri, 19 februarie 2014

Ingrijire si rasfat

Cruzer 6 Precision



               76,00    ron









Cruzer 6 Precision, Braun

Definiti linii ascutite pentru stiluri precise. Aparatul cruZer6 precision are un cap extrem de mic pentru a stiliza si contura zonele greu de atins. Elementul de mici dimensiuni va permite sa tundeti in profunzime si creeaza contururi si linii precise.

Tunde parul facial la doua lungimi diferite. Cu cele doua distantiere de tuns de 5mm si 8mm, aparatul cruZer6 precision usureaza mentinerea parului facial la lungimea dorita. Doar alegeti una dintre cele doua setari si mentineti suprafetele ca perciunii, mustata sau sprancenele la lungimea dorita cu precizie maxima.

Mic, indemanatic si usor de curatat. Aparatul cruZer6 precision este remarcabil de usor de folosit si curatat. Fiind mai mic decat un stilou, incape in orice geanta de cosmetice si este aparatul perfect pentru a fi folosit atat acasa cat si in voiaj. Pentru a-l curata, trebuie doar sa indepartati capul si sa il clatiti sub jet de apa.

Despre brand

Braun GmbH este o prestigioasa companie germana de produse de consum cu sediul in Kronberg. Succesul de care se bucura in continuare se datoreaza gamei largi de produse de calitate superioara si rezistenta in timp. Produsele Braun includ urmatoarele categorii:

- Barbierit si ingrijire
- Ingrijire orala (acum sub marca Oral-B)
- Ingrijire si frumusete (ingrijire a parului si epilare)
- Sanatate si wellness (termometre ureche, monitoare tensiunii arteriale)
- Alimente si bauturi pregatire (rasnite de cafea, prajitoare de paine, blendere, storcatoare de fructe)
- Fiare de calcat
- Ceasuri, ceasuri de mana si calculatoare

Compania a fost anterior un producator de aparate de radio, proiectoare de diapozitive, camere de filmat si accesorii, precum si sisteme de sunet de inalta fidelitate. In prezent Braun se concentreaza pe categorii principale (de barbierit si ingrijire, frumusete si de ingrijire a parului), aparate electrocasnice mici, de sanatate si wellness.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu