marți, 11 februarie 2014

Super oferta


Tableta Asus Google Nexus 7



                                                          1049.00   ron







                                             


Tableta Asus Google Nexus 7 16GB WiFi Android 4.3, 2013 Edition


Tableta Asus Google Nexus 7 16GB WiFi Android 4.3, 2013 Edition


Portabilitate si stil

Eleganta, subtire si atragatoare


Design-ul este simplu, minimalist, oferind un profil foarte subtire si un finisaj mat, fin si placut la atingere, al partii din spate. Noul Nexus 7 ofera un nivel superior de comfort în utilizare, în timp ce ecranul foarte luminos de 7 inchi îti ofera acces imediat si de calitate la continutul tau favorit.
  

  Mai usoara ca niciodata, durata de viata extinsa

Cantarind doar 0.64lbs (290g), noua Nexus 7 este suficient de usoara încat sa poata fi transportata oriunde. Oferind pana la 9 ore de redare de continut video HD si 10 ore de navigare pe Internet sau redare de carti în format electronic, bateria este suficient de puternica încat se reziste pe durata unei zile întregi. In plus, solutia de alimentare wireless ofera un nivel superior de versatilitate în utilizare.

Conecteaza-te de oriunde

Oferind interfete dual-band Wi-Fi si 4G LTE (optionala) si suport pentru sute de retele publice disponibile la nivel mondial, Nexus 7 îti permite sa ramai permanent conectat, indiferent unde te-ai afla.

Performanta de neegalat

Tableta de 7 inchi cu cea mai ridicata rezolutie

Design-ul este simplu, minimalist, oferind un profil foarte subtire si un finisaj mat, fin si placut la atingere, al partii din spate. Noul Nexus 7 ofera un nivel superior de comfort în utilizare, în timp ce ecranul foarte luminos de 7 inchi îti ofera acces imediat si de calitate la continutul tau favorit.
  


  Rapid si eficient

Nexus 7 este fabricat de catre ASUS si este foarte puternic. Fiind echipat cu un procesor quad-core Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro si 2GB de memorie RAM, toate aplicatiile ruleaza mai rapid. În plus, solutia foarte performanta de randare asigura cursivitate si performanta superioare pentru grafica 3D.

Sunet surround

Nexus 7 este echipat cu difuzoare stereo si Sunet Surround bazat pe tehnologia dezvoltata de Fraunhofer (creatorii formatului MP3), astfel încat te poti bucura de un sunet puternic si realist. Tehnologia foarte echilibrata de amplificare a volumului permite permite o claritate superioara a sunetului, fara a afecta negativ auzul.

  Surprinde fiecare moment

Conferintele video si discutiile cu prietenii si familia sunt mai cursive ca niciodata. Camerele video de 1.2MP (fata) si 5MP cu auto-focus (spate) si diafragma f/2.4 îti permit sa surprinzi perfect fiecare moment, facand posibile realizarea de fotografii la o calitate foarte buna si înregistarea de clipuri video în format Full HD.



  ”Motorizat” de Android

Nexus 7 este prima tableta care vine pre-instalata cu sistemul de operare Android 4.3, cea mai recenta versiune a celui mai popular sistem de operare mobil, ceea ce o face rapida si usor de personalizat. Acum poti împarti tableta cu prietenii sau familia – fiecare persoana dispune de un spatiu separat, personalizabil – incluzand ecran de pornire, fundal, aplicatii, spatiu de stocare, etc. De asemenea, poti administra mai bine accesul la aplicatii si continut, pentru a putea crea experienta de utilizare potrivita pentru fiecare membru al familiei.



(Cod: q75431)

Produs
ProducatorAsus
SerieNexus 7
Procesor
Producător procesorQualcomm
Tip procesorQualcomm Snapdragon
Model procesorQuad-core S4Pro
Frecventa procesor1.5 GHz
Ecran
Tip displayLED-backlit IPS LCD capacitiv
Diagonală7"
Rezolutie recomandata1920 x 1200
Memorie
Capacitate Memorie2 GB
Stocare
Tip unitate stocareFlash
Capacitate HDD16 GB
Comunicaţii
Wireless802.11 a/b/g/n
BluetoothDa (v4.0)
GPSA-GPS
Multimedia
AudioStereo
MicrofonDa
Camera PrincipalaDa (5.0 MP)
Camera SecundaraDa (1.2MP)
Porturi
Micro USBDa
Audio caşti (out)Da (jack 3.5mm)
Alimentare
Alimentare3950 mAh
Autonomie10 ore
Caracteristici Generale
CuloareNegru
Dimensiuni200 x 114 x 8.7 mm (7.87 x 4.49 x 0.34 in)
Greutate290 g
AlteleCorning Gorilla Glass, Multitouch, NFC, G-Sensor, E-compass, Ambient Light Sensor, Gyroscope , Hall Sensor, Wireless charging built-in (Qi compatible), GPU: Adreno 320, 400MHz, autofocus, fixed focus
Software
Sistem de operareAndroid
Versiune4.3 Jelly Bean
Garanţie
Garanţie24 luni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu