miercuri, 29 ianuarie 2014

Monitor LED Dell 23"

Monitor LED Dell 23"






                    Pret   739.00   ron




                       


Monitor LED Dell 23" U2312HM Full HD, IPS, VGA, DVI, USB

Scurta descriere

Claritate vie. Performanţă strălucitoare.
 
Vedeţi imagini vii din aproape orice unghi. Monitorul Dell UltraSharp U2312HM de 23 inchi, cu LED-uri, oferă imagini strălucitoare, culori intense şi opţiuni de reglare a înălţimii.
 
Lăsaţi-vă captivat de detalii: bucuraţi-vă de rezoluţia HD de 1.920 x 1.080 (maximă), un raport de contrast dinamic de 2.000.000:1 (tipic) clar şi tehnologie IPS pentru uniformitate impresionantă a culorilor pentru un unghi larg de vizualizare.

Staţi confortabil şi rămâneţi conectat: selectaţi cea mai bună vizualizare cu o gamă de opţiuni de înclinare, rotire, pivotare şi reglare a înălţimii. Conectaţi o serie de dispozitive cu ajutorul celor patru porturi USB şi al portului DisplayPort, la care se adaugă conexiunile prin DVI şi VGA.

Respectaţi mediul înconjurător: pe lângă eficienţă şi detalii clare, acest monitor respectă şi standardele EPEAT™ Gold şi este calificat ENERGY STAR.

Lucraţi într-un mod strălucitor.

Monitorul dvs. este fereastra dvs. spre inspiraţie. Lărgiţi-vă percepţia vizuală cu monitorul Dell UltraSharp U2312HM cu caracteristici impresionante, care vă pot duce imaginaţia la următorul nivel.



O singură privire este de ajuns.

Monitorul Dell UltraSharp U2312HM oferă o experienţă de vizualizare remarcabilă, care vă poate stimula inspiraţia, indiferent ce aveţi de făcut.


Claritate uimitoare: beneficiaţi de imagini extrem de clare, realiste, cu o rezoluţie cu înaltă definiţie completă, de 1.920 x 1.080 (maximum). În plus, obţineţi culori clare şi uniforme indiferent de unghiul de vizualizare, cu tehnologia IPS.
 

Contrast mărit: bucuraţi-vă de imagini în mişcare extrem de clare, fără pete, cu un raport de contrast dinamic ridicat de 2.000.000:1 (tipic) şi un timp de răspuns de la gri la gri de 8 ms cu overdrive (tipic).
 
Culori aprinse: faceţi cunoştinţă cu cele 16,7 milioane de culori impresionante afişate într-un stil bogat, spectaculos şi precis, cu o gamă cromatică vastă, de 82 % (tipică)





Vedeţi lumea în felul dvs.
 
Productivitatea dvs. presupune utilizarea comodă şi eficientă a monitorului. Monitorul Dell UltraSharp U2312HM oferă o gamă largă de caracteristici personalizabile pentru optimizarea experienţei de vizualizare şi a confortului dvs.
 
Reglaţi monitorul la înălţimea optimă: maximizaţi-vă experienţa de vizualizare reglând monitorul U2312HM la înălţimea dorită, având la dispoziţie un interval mai mare de reglare a înălţimii, de 130 mm (5,12 inchi).
 
Fiecare perspectivă contează: alegeţi orientarea portret sau vedere pentru acest monitor cu un raport de aspect de 16:9. Înclinaţi ecranul cu până la 4 ° în faţă sau 21 ° în spate - puteţi chiar să îl rotiţi la unghiul preferat.
 
Particularizaţi-vă setările: schimbaţi setările de utilizare a energiei şi luminozitatea textului prin simpla atingere a unui buton. Faceţi culorile mai reci sau mai calde cu ajutorul cursorului de temperatură a culorilor, uşor de utilizat.








Respectaţi cele mai recente standarde de protecţie a mediului înconjurător
Monitorul U2312HM respectă standardele EPEAT™ Gold şi TCO Certified Displays, este certificat ENERGY STAR® şi conform cu CECP.


Gestionaţi utilizarea energiei electrice
Atunci când este activat, software-ul PowerNap2 vă permite să reduceţi luminozitatea monitorului sau să îl treceţi în modul de repaus atunci când nu îl utilizaţi. Estomparea dinamică3 reglează automat luminozitatea atunci când imaginile sunt extrem de strălucitoare. Puteţi chiar să monitorizaţi utilizarea energiei electrice printr-o privire rapidă asupra informaţiilor afişate pe ecran.
Faceţi o alegere responsabilăMonitorul U2312HM este uşor de reciclat şi este fabricat din materiale ecologice, cum ar fi ecranul cu LED-uri, fără arsenic şi fără mercur. De asemenea, plăcile cu circuite conţin laminate fără halogen.
▲ SUS
Detalii tehnice
RecomandariRecomandat pentruMedia
GeneralTip PanelIPS
Diagonala(inch)23"
Timp raspuns8 ms
Rezolutie1920 x 1080
Contrast tipic1.000:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)300
Dimensiune punct(mm)0.265
Reproducere culori (milioane)16.7
ConectivitateDVI1 x DVI-D
VGA1 x VGA
DisplayPort1 x Display Port
USB 2.05 x USB 2.0
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Dimensiuni(mm)546 x 365 x 185
Greutate(Kg)6.5


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu