duminică, 5 ianuarie 2014

Televizor LED Toshiba

             

Televizor LED Toshiba





                     Pret   899.00   ron




                                               




Televizor LED Toshiba 24W1333G 24" HD Ready, black 


Mai multa realitate oriunde
Ecranul LED HD Ready al televizoarelor din seria W1 da viata programelor si filmelor HD. Lasati-va captivat de actiune cu imagini extrem de realiste. Designul suplu si elegant este completat de experiente de vizionare uimitoare.

Porniti si cautati
Tunerul dual integrat gaseste canalele pentru dvs., deci nu trebuie sa conectati tunere, decodoare sau antene pentru transmisii prin satelit decât daca doriti în mod special acest lucru. În doar câteva momente veti putea alege dintr-o mare diversitate de statii TV si radio digitale. Deci relaxati-va si bucurati-va de programele preferate!

Jocuri si filme in HD
Jocuri cu imagini mai clare, filme mai captivante si mai multe canale HD. Puteti avea toate acestea cu seria W1. Utilizati conexiunea HDMI pentru a conecta consola de jocuri preferata si actiunea este îmbunatatita de claritatea imaginilor de pe ecranul LED HD. Sau conectati un DVD-player sau un player Blu-ray pentru a viziona filme HD oricând doriti. De asemenea, puteti utiliza portul HDMI pentru a conecta decodoare care deschid o lume si mai mare de divertisment HD.

Partajati momentele preferate
Fie ca aveti câteva instantanee pe un stick de memorie sau o arhiva mare de fotografii pe un hard disk extern, nu trebuie decât sa conectati aceste dispozitive prin USB si sa vizionati imaginile la calitate HD. Acelasi lucru este valabil si pentru alte tipuri de continut digital, de exemplu fisiere cu muzica sau filme, pe care le puteti accesa foarte usor datorita conectivitatii seriei W1.

Vedeti totul mai clar
Daca doriti sa luati o pauza de la ecranul laptopului sau pur si simplu sa vedeti mai clar site-urile dvs. preferate de socializare, nu trebuie decât sa conectati laptopul la intrarea PC a televizorului din seria W1. Noul dvs. televizor poate functiona ca monitor LED HD pentru orice computer conectat. Fie ca lucrati, navigati pe Internet sau încercati sa ajungeti la nivelul urmator al jocului dvs. preferat, totul va arata mai bine.

Design elegant
Televizoarele din seria W1 se armonizeaza perfect cu orice încapere. Le-am facut suple si elegante pentru a se integra si a îmbunatati aspectul oricarui spatiu. Rama inteligenta neagra sau alba va da un indiciu subtil despre tehnologia dinauntru. Si arata superb chiar si atunci când sunt oprite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu