miercuri, 15 ianuarie 2014

Reducere de pret Telefon Mobil NOKIA

Telefon Mobil NOKIA Asha 200, TFT 2.4", 2MP, 10MB, Dual SIM (Alb)



                            Pret    299.00    ron




                                 








Scurta descriere







Functii complete de socializare

Telefonul Nokia Asha 200 simplifică foarte mult lucrurile atunci când trebuie să fii la curent cu evenimentele. Poţi accesa conturile de e-mail preferate, poţi conversa cu uşurinţă şi îţi poţi actualiza starea pe Facebook şi pe alte reţele de socializare, direct de pe telefonul tău. Cu ajutorul tastaturii QWERTY poţi tasta mesaje şi replici în cel mai scurt timp.







Dual SIM cu schimbare usoara a cartelelor

Caracteristica Dual SIM îţi permite să aloci un nume, o siglă şi un ton de apel pentru până la 5 cartele SIM. Alege cele mai bune oferte ale diferiţilor operatori, comută între reţele atunci când eşti în mişcare şi păstrează separat conexiunile personale şi cele de serviciu. Oriunde te-ai afla, funcţia Easy Swap îţi permite să schimbi cartelele din cel de-al doilea slot SIM fără a fi necesar să opreşti telefonul.







Muzica oriunde te-ai afla

Delectează-te cu cele mai recente melodii cu ajutorul radioului FM încorporat şi memorează-le direct pe telefon, cu caracteristica de înregistrare radio. Poţi asculta muzică până la 52 de ore, iar difuzorul încorporat de mare putere îţi oferă un volum incredibil. De asemenea, poţi adăuga până la 34 GB de memorie, cu ajutorul unei cartele microSD. Datorită caracteristicii de personalizare a tonurilor de apel, poţi transforma melodiile preferate în tonuri de apel personale.


Aplicatii, jocuri si altele
Accesează Nokia Store şi îmbogăţeşte-ţi telefonul Nokia Asha 200 cu aplicaţii, jocuri şi altele. Ai la dispoziţie pentru descărcare mii de aplicaţii utile şi informative, dar şi multe jocuri clasice şi nou lansate. Poţi chiar să adaugi o comandă rapidă către Nokia Store pe ecranul principal, pentru a păstra aplicaţia la îndemână. Ai multe de descoperit, aşa că e bine să te pregăteşti de explorat.







Browser Nokia 

Bucură-te de o experienţă de navigare pe web mai rapidă şi mai bogată. Prin comprimarea paginilor cu până la 90%, browserul Nokia te asigură că descărcările au dimensiuni mai mici, taxarea pentru date este redusă, iar paginile de Internet se încarcă mai rapid. ?i, pentru că ai posibilitatea de a personaliza paginile de pornire, poţi beneficia de acces rapid la toate conţinuturile preferate, inclusiv la cele mai frecvent vizitate pagini web.

Afisaj principal personalizabil

Îţi poţi personaliza ecranul principal adăugând scurtături către contactele şi aplicaţiile preferate, astfel încât poţi accesa uşor tot ceea ce îţi doreşti.
Detalii tehnice
ModelModelAsha 200
ReteaRetea 2GGSM 900 / 1800
DisplayTipTFT
Numar culori256K
Dimensiune (pixeli)320 x 240 pixels, 2.4"
SoneriiMP3Da
VibratiiDa
MemorieAgendaDa
Istoric apeluriDa
Memorie Flash10MB
Card / TipDa / microSD (pana la maxim 32GB)
Transmisie dateGPRSDa / Clasa 12 (32 kbps - 48 kbps)(4+1/3+2/2+3/1+4 slots)
EDGEDa / Clasa 12
Wi-FiNu
BluetoothDa
USBmicro USB
FacilitatiMesagerieSMS (threaded view), MMS, Email, IM
BrowserWAP 2.0/xHTML, HTML, Adobe Flash Lite
JocuriDa + Download-abile
SpecialeJava MIDP 2.1
Dual SIM (dual stand-by)
SNS integration
MP4/H.264/H.263/WMV player
MP3/WAV/WMA/AAC player
Organizer
Voice memo
Predictive text input
Foto/VideoCameraDa
Senzor (MP)2
Rezolutie (pixeli)1600 x 1200
VideoDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) (mm)115.4 x 61.1 x 14
Greutate (grame)105
CuloareAlb
FormaBar
Dual SIMDa
Tip SIMMini-SIM (SIM normal)
Tastatura QWERTYDa
BaterieTipBaterie standard Li-Ion
Capacitate1430 mAh
▲ SUS


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu