luni, 13 ianuarie 2014

Promotie cu stoc limitat!

 Laptop HP ProBook 450 G0 






               Pret    2299.00   ron






                            







 Laptop HP ProBook 450 G0 (Intel Core i5-3230M, 15.6", 4GB, 750GB, AMD Radeon HD 8750M@2GB, USB 3.0, HDMI, Linux, Geanta inclusa)


HP ProBook 450 G0
Contaţi pe durabilitate în interior şi la exterior – de la securitatea încorporată până la tastatura antistropi – şi pe un design subţire şi uşor, plin de eleganţă.

Caracteristici:


• Design industrial cu totul nou.


        Eleganţa pe care o puteţi vedea şi simţi. Obţineţi de la HP tehnologia în care aveţi încredere, cu designul de vârf care arată şi se comportă aşa cum doriţi.
        Lucraţi fără greutate. Fiind construit cu un material din fibră de sticlă, acest computer durabil HP ProBook este subţire, uşor şi întotdeauna elegant.
        Trebuie să fiţi rapid. Viteza procesorului Intel vă ajută să lucraţi mai rapid. Acum datele sunt mai rapide ca oricând. Cu USB 3.0, veţi obţine viteze de transfer mai mari şi lăţime mărită de bandă.
Protejaţi-vă lucrările.

        Sunteţi cu un pas în faţa celor care se ocupă de stricăciuni şi atacuri. Securitatea încorporată vă protejează computerul HP ProBook împotriva viruşilor, detectează coruperile posibile şi vă avertizează în privinţa modificărilor neautorizate.
        Suita software HP Client Security vă ajută să criptaţi unitatea de disc, să ştergeţi permanent datele nedorite sau la care aţi renunţat, să restricţionaţi accesul neautorizat şi altele.
        Continuaţi să lucraţi. HP BIOS Protection oferă protecţie îmbunătăţită împotriva atacurilor viruşilor şi a altor ameninţări de securitate şi este conceput pentru a preveni pierderea de date şi a reduce timpul de inactivitate.[2]
        Nu mai este necesar să ţineţi minte parolele. HP Password Manager [3] vă permite să vă conectaţi rapid la diverse conturi online. Acum parolele dvs. pot fi mai sigure şi pentru mai mult timp.

• Rezistent la lucru.

        Computerele HP ProBook sunt supuse unor teste dificile, astfel încât să nu vă faceţi griji. În timpul Procesului HP de testare totală, PC-urile sunt supuse la 115.000 de ore de încercări în funcţionare pentru a se asigura faptul că pot rezista în medii severe de lucru.
        Se întâmplă uneori să lovim din greşeală computerul. HP 3D DriveGuard vă ajută să vă protejaţi datele când sunteţi pe drum, detectând mişcările bruşte şi protejând unitatea de disc.[2]
        Contribuiţi la protejarea pieselor electronice sensibile şi a componentelor de bază împotriva stropilor mici, tastatura antistropi având dedesubt un strat subţire de film Mylar.
Lucraţi în mai multe locuri.

        Eliberaţi-vă de birou. Rămâneţi productiv cu o unitate de disc ce vă poate însoţi oriunde şi vă păstrează la îndemână materialele de afaceri.
        Lucraţi în mai multe locuri cu conectivitate wireless de mare viteză opţională, cum ar fi WLAN, Wi-Fi si BT. [4] Cu HP Wireless Hotspot, partajaţi simplu conexiunea de Internet cu colegii pentru a fi rapid productiv.[6]
        Oriunde aţi merge, imprimanta poate fi întotdeauna la îndemână – cu HP ePrint. Acum puteţi imprima practic de oriunde.[7]
_______
  [1]  Nu toate caracteristicile sunt disponibile în toate ediţiile sistemului de operare Windows 8. Pentru a beneficia la maxim de funcţionalitatea Windows 8, sistemele pot necesita upgrade de hardware şi/sau hardware, drivere şi/sau software achiziţionate separat. Consultaţi http://www.microsoft.com.
  [2]  Pentru recuperarea automată, este necesară partiţia HP Tools cu un sistem HP BIOS. Computerele de birou nu acceptă caracteristica de recuperare automată HP BIOS Protection.
  [3]  Necesită Internet Explorer 8 sau Internet Explorer 9. Este posibil să nu fie acceptate toate site-urile Web şi toate aplicaţiile.
  [4]  Se vinde separat sau ca o caracteristică opţională.
  [5]  Tehnologia 4G LTE nu este disponibilă în toate ţările/regiunile.
  [6]  Aplicaţia de hotspot wireless necesită o conexiune de Internet activă şi un plan de date achiziţionat separat. Când hotspotul wireless HP este activ, aplicaţiile de pe dispozitiv vor continua să funcţioneze şi vor utiliza acelaşi plan de date ca şi hotspotul wireless. Utilizarea datelor în hotspotul wireless poate implica taxe suplimentare. Consultaţi furnizorul de servicii privind detaliile planului dvs. de date. Necesită Windows.
  [7]  Necesită o conexiune de Internet la o imprimantă HP activată pentru Web şi înregistrarea contului pentru HP ePrint (pentru o listă de imprimante eligibile, documente şi tipuri de imagini acceptate, precum şi pentru alte detalii despre HP ePrint, vizitaţi hpconnected.com). Dispozitivele mobile necesită conexiune de Internet şi capabilitate de e-mail. Poate fi necesar un punct de acces wireless. Se pot aplica taxe pentru planuri de date achiziţionate separat sau pentru utilizare. Duratele de imprimare şi vitezele de conectare pot varia. Este posibil ca unele imprimante HP LaserJet să necesite upgrade-uri de firmware.
Detalii tehnice
DenumireModelProBook 450 G0
ProcesorFamilie procesorIntel Core i5
Model procesori5-3230M
Clock Speed (MHz)2600
Max Turbo Frequency (MHz)3200
Numar nuclee2
Smart Cache (Kb)3072 Level 3
Tehnologie fabricatie22 nm
Procesor graficIntel HD Graphics 4000
Chipset MBIntel HM76 Express
Memorie RAMCapacitate memorie4096 MB
Format memorie instalata1x4096
Tip memorieDDR 3
Frecventa memorie1600 MHz
Sloturi memorie2
Hard Disk DriveCapacitate HDD750 GB
Interfata HDD / SSDSATA
Viteza HDD5400 RPM
Unitate opticaDVD Writer (Citeste si Scrie DVD&CD)
Display si videoDiagonala15.6"
Rezolutie maxima1366x768
Tip displayAnti-Glare
Placa video dedicataAMD Radeon HD 8750M
Placa video integrataIntel HD Graphics 4000
Memorie video(MB)2048 dedicata
Camera WebDa, HD
Sunet si comunicatiiAudioIntegrata High Definition DTS Sound
DifuzoareDifuzoare Stereo incorporate
Microfon1 Microfon incorporat
Retea cu FirGigabit Ethernet(10/100/1000Mbs)
Retea Wireless802.11b/g/n
Suport Wi-DiNu
BluetoothDa
ConectivitateDC-in jackPort DC-in pentru Incarcator
Total porturi USB2 x USB 3.0
2 x USB 2.0
Retea (RJ-45)1 x Mufa RJ-45 (LAN Ethernet)
Iesire Audio1 x Mufa Casti/Boxe
Intrare Audio1 x Mufa (Microfon)
VGA (monitor extern)1 x Conector VGA Monitor Extern
HDMI1 x High-Definition Multimedia Interface
Cititor CarduriDa
BaterieTehnologieLithium-Ion
Numar celuleBaterie 6 cell
OS si caracterisiticiSistem operareLinux
Dimensiuni(mm)375 x 256 x 22.8
Greutate(Kg)2.29
TastaturaTastatura cu numpad
▲ SUS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu