miercuri, 20 noiembrie 2013

Antivirus Panda Internet Security 2013 3 utilizatori, 1 an Retail


Antivirus Panda Internet Security 2013 3 utilizatori, 1 an Retail






   Pret     99.00   ron












Panda Security Technology Cloud ofera un nou model de protectie bazat pe o comunitate de utilizatori în care toata lumea contribuie. Computerul va fi mereu actualizat si protejat. În plus, PC-ul nu valimita capacitatea de detectare astefel incat baza de date de detectare a virusului Panda este situata pe Internet (Cloud).

canare rapida

Scanare rapida datorita incorporarii de noi tehnologii multi-thread. Aceasta functioneaza numai atunci când este necesar. Este atât de usoara incat nici nu va observa ca este acolo.

     Mod Multimedia / Gaming

Bucurati-va de lumea multimedia si joaca-te fara întreruperi! Antivirusul ruleaza fara sa te deranjeze.


     Consum de resurse redus

Baza de date malware este în nor, nu pe PC. Protectia sa usoara minimizeaza impactul asupra performantei.



Backup

Spuneti la revedere acelor momente când ati încercat cu disperare sa recupereti acele fotografii de vacanta frumoase pe care le aveti sterse accidental.Specificati fisierele pe care le doriti protejate, alegeti unde sa le salvati (hard disk extern sau pe Internet) si realizati o copie de rezerva a datelor, folosind-o ori de câte ori aveti nevoie de ea.

Evita furtul de date

Furtul de date confidentiale prin Internet si ep alte site-uri de retele sociale este în crestere.Protejarea identitatii opreste scurgerea de date prin prevenirea aplicatiilor de a obtine informatii confidentiale (numere de cont, numere de card de credit, etc) de pe computer. Asigurati-va ca intimitatea si linistea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu