miercuri, 27 noiembrie 2013

Tableta Prestigio MultiPad DualCore 1.5GHz, 7.0"HD+, 1GB, 8GB, WiFi, Android 4.1, Black

Tableta Prestigio MultiPad DualCore 1.5GHz, 7.0"HD+, 1GB, 8GB, WiFi, Android 4.1, Black 



  
   Pret   339.00   ron



                              





Tableta Prestigio MultiPad DualCore 1.5GHz, 7.0"HD+, 1GB, 8GB, WiFi, Android 4.1



Putere dubla si design subtire
Doua procesoare pentru performante imbunatatite, ecran HD de 7 inci pentru imagini incredibil de clare, sistem de operare Android si design extrem de subtire, iata cateva din caracteristicile noului dispozitiv Multipad. 

Prestigio MultiPad 7.0 HD+ ofera mult mai mult decat v-ati putea astepta de la o astfel de tableta – ecran HD de 7 inci cu rezolutie de 1024x600 pixeli, procesor dual core pentru performante imbunatatite, procesor grafic dual core, memorie de 8GB si design extrem de subtire de 9 cm. 

Vizualizare HD 
Dispozitivul portabil MultPad de 7 inci vine cu un ecran HD cu rezolutie de 1024x600 pixeli pentru imagini incredibil de clare. Datorita dimensiunii compacte puteti lua tableta cu dumneavoastra oriunde mergeti indiferent daca doriti sa va uitati la filme in timp ce calatoriti cu avionul, sa cititi presa in timp ce savurati o cafea la o cafenea, sa faceti cumparaturi online de pe canapeaua de acasa sau sa vorbiti pe chat cu prietenii! 


Performanta Dubla
Procesorul Dual Core ARM Cortex-A9 cu frecventa de 1.5GHz ofera dispozitivului MultiPad, performante sporite cu consum minim de energie. Acest lucru inseamna incarcare rapida a paginilor de internet, multitasking nelimitat si capacitatea de a rula cele mai complicate jocuri video. 

Grafica uimitoare
Acest dispozitiv Prestigio MultiPad este echipat cu Dual Core GPU si memorie de 1GB, in combinatie cu tehnologie OpenGL si Accelerometru 3D pentru o experienta video de exceptie. Urmariti filme la calitate Full HD 1080p si testati cele mai noi jocuri 3D pe dispozitivul dumneavoastra MultiPad. 

Mereu conectat
Wi-Fi –ul de mare viteza (802.11b|g|n) va ofera acces rapid la Internet si la toate informatiile de care aveti nevoie indiferent daca este vorba de rezultatul unui meci de football, retete, cumparaturi online, rezervari la hotel, acces la retele sociale, apeluri video prin intermediul camerei web VGA sau email. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu