marți, 19 noiembrie 2013

Telefon mobil Apple iPhone 5C 16GB Pink

Telefon mobil Apple iPhone 5C 16GB Pink



   Pret   2598.99   ron







Design.Culoare.Constructie.

Un design cu totul nou, acesta este iPhone-ul asa cum nu l-ati mai vazut - sau tinut. iPhone 5c este frumos, imbracat in plastic pentru a sublinia mai usor cele cinci culori incontestabile, neobisnuite la viata. Sub suprafata neteda de exterior, un cadru de otel oferă integritatea structurala. Deci, iPhone 5c asigura o senzatie linistitoare de soliditate atunci cand esti tinut in mana.


Husa.Un telefon.Personalitati multiple.

Ce repede se schimba lucrurile... Adauga unul din cele sase huse Apple telefonului iPhone 5C si treci imediat de la colorat la imposibil de ignorat. Designul husei permite afisarea culorii telefonului si creaza 30 de posibilitati distractive. Astfel, husa iPhone 5c nu doar protejeaza - ajuta iasa in evidenta. Si te ajuta sa-l faci al tau.

Chip A6. Mult mai rapid si nu iti epuizeaza bateria.

Lanseaza aplicatiile preferate. Incarca blogul tau preferat. Descarca si vizioneaza videoclipurile uimitoare care tocmai au aparut in inbox. Joaca-te pe telefonul cu grafica la nivel de consola. Fa tot ce iti place sa faci pe iPhone - la viteza la care te-ai obisnuit sa ruleze.

Wireless LTE ultra-rapid.Mai multa acoperire LTE ca oricand.

iPhone 5C integreaza pana la 13 benzi LTE. Acestea sunt mai multe decat orice alt smartphone poate suporta. Acest lucru inseamna ca mai multi oameni se pot bucura de viteze incredibile de incarcare si descarcare pe web in mai multe locuri din lume. Intre timp numarul purtatorilor de LTE suportati de iPhone global este in continua crestere. Atunci cand calatoresti te poti bucura de mai multe retele LTE in mai multe locuri.

Camera iSight - Pentru un bun motiv, cea mai buna camera.

Camera iSight de 8MP aduce o calitate extrem de ridicata pozelor facute multumita constructiei sale, printre care si o lentila cu cinci elemente. Panorama iti permite sa faci poze de inalta rezolutie in locuri precum stadioanele pline cu fani, un peisaj maret atunci cand calatoresti sau o poza de grup atunci cand sunt foarte multe persoane. 

iOS 7.Proiectat pentru a completa excelent iPhone 5c

Icoane simple si curate. O interfata mai fluida si mai plina de viata. Și noi caracteristici care fac deliciul sistemului de operare. Cel mai avansat sistem de operare pentru mobil este compania perfecta a celui mai colorat telefon iPhone de pana acum. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu