miercuri, 20 noiembrie 2013

Televizor LED Samsung UE32F4500 32" HD Ready Smart TV negru

Televizor LED Samsung UE32F4500 32" HD Ready Smart TV negru




     Pret   1670.63   ron











Televizor LED Samsung UE32F4500 32" HD Ready Smart TV negru


Portalul catre o experienta revolutionara a divertismentului

Obtineti tot divertismentul cu noul Smart Hub de la Samsung. Acum obtineti acces imediat la toate aplicatiile, fotografiile, videoclipurile si muzica preferate. Mai mult chiar, puteti partaja toate acestea cu prietenii pe Facebook, Twitter si puteti chiar efectua apeluri video pe Skype. Prin functia AllShare de la Samsung puteti sa va bucurati de continutul de pe toate dispozitivele compatibile DLNA. Mai multe functii, divertisment dublu.

* imaginea de pe ecran este o reprezentare si nu reflecta in mod necesar interfata reala cu utilizatorul.
* este posibil ca serviciile TV, continutul si capacitatile sa nu fie disponibile in toate regiunile si teritoriile.

Dual Core sporeste viteza in multitasking

Viteza mai mare de lucru a procesorului Dual Core permite efectuarea mai multor activitati simultan, precum utilizarea unei aplicatii in timp ce descarcati o alta. De asemenea, permite navigarea web mai rapida in timpul executarii aplicatiilor sau a vizionarii programelor TV pentru paginile deschise recent, prin functia Istoric recent.

Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna

  Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia   Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeste calitatea tuturor   imaginilor si releva detalii ascunse. Puteti vedea acum culorile asa cum   au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer   Plus.

Ramaneti conectat, partajand

Partajati in mod cursiv continutul de pe toate dispozitivele conectate, cu Samsung AllShare. AllShare va ofera posibilitatea sa partajati fotografii, videoclipuri si muzica de pe smartphone, tableta, laptop si camera foto pe ecranul de mari dimensiuni al televizorului. Bucurati-va acum de continut pe televizorul Smart TV cu cat mai putin efort posibil.

Vizionati filme de la USB

  Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur si simplu conectati unitatea de   memorie USB sau HDD la televizor si urmariti instantaneu filme, fotografii   sau muzica. Acum, puteti beneficia de o larga varietate de continut in   confortul camerei de zi, la televizor.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu