marți, 19 noiembrie 2013

Telefon mobil Sony Xperia Ultra Z C6833 16GB LTE, Black

Telefon mobil Sony Xperia Ultra Z C6833 16GB LTE, Black






 Pret   2693,47    ron












Ecran TRILUMINOS

Sony Xperia Z Ultra incorporeaza un ecran TRILUMINOS pentru pentru culori bogate, autentice, cu tonuri subtiri, inclusiv cele mai grele tonuri de rosualbastru si verde.

Prin integrarea ecranului unic si inovator, Sony ofera o gama mult mai larga de culori, aducand o experienta vizuala mult mai naturala si mai vie decat oricare alt telefon.



X-Reality
De la clipuri video cu rezolutia scazuta, la filme de inalta rezolutie. Cu X-Reality, cel mai recent motor de imagine, cei de la Sony analizeaza si prelucreaza tot ceea ce vezi pe ecranul lui Xperia Z Ultra pentru a oferi imagini clare, curate si realiste

Tehnologia inteligenta a ecranului Sony analizeaza fiecare imagine pentru a optimiza pixelii, textura, conturul, culoarea, contrastul si zgomotul, creeand cea mai buna experienta de vizionare.


Ultra durabil
Sony Xperia Ultra Z poate sa va asigure siguranta orice s-ar intampla, el a fost proiectat sa fie extrem de durabil.
Clasa ridicata IP55 si IP58 inseamna ca este un telefon rezistent la apa si la praf, deci nu ezitati sa il folositi Pe timp de vreme meteo nefavorabila, in piscina sau oriunde altundeva, rezistand pana la 1 metru adancime. Atat fata cat si spatele sunt realizate dintr-o sticla extra durabila, are o rezistenta mecanica superioara si este atat de puternica incat adesea este folosit ca un substitut de metal pentru masini si electronice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu